TODOPOLICIAS
HOLA
INVITADO ESTA ES TU PAGINA POLICIAL
REGISTRAR-TE PARA ENTRAR EN EL FORO CENTRAL TODOPOLICIAS.PHPBB.COM
Y COMPARTE TODO LO QUE SEPAS DE ESTE MUNDO POLICIAS, CON TODOS NOSOTROS.

Prestació de serveis de vigilància privada amb armes

Ir abajo

Prestació de serveis de vigilància privada amb armes

Mensaje por CAM el Mar 22 Jul 2008, 17:43

Prestació de serveis de vigilància privada amb armes

De conformitat amb l’article 81 del Reglament de seguretat privada (Reial decret 2364/1994, de 9 de desembre) existeix la possibilitat que determinats serveis de vigilància siguin prestats mitjançant vigilants de seguretat armats. La primera part d’aquest precepte determina els supòsits en què aquest tipus de servei serà obligatori. La resta de l’article planteja la possibilitat que, quan concorrin determinades circumstàncies, la direcció general de la Policia podrà autoritzar aquesta forma de prestar el servei de vigilància, en certs supòsits, a iniciativa pròpia i, en d’altres, a sol·licitud de les empreses, organismes o entitats titulars d’establiments o immobles susceptibles de necessitar aquest tipus de servei.
L’autorització dels serveis de vigilància amb armes estarà fonamentada en circumstàncies com ara la localització dels establiments, entitats, organismes o entitats on s’haurien de prestar, el valor dels objectes que s’han de protegir, la concentració del risc o la perillositat, la nocturnitat o d’altres de significació anàloga.
En tot cas, pel que fa al dipòsit de les armes i a la responsabilitat per la seva custòdia correspon atendre el règim jurídic establert als articles 82 i 83 del Reglament de seguretat privada.
Procediment d’autorització
Aquest procediment es refereix als supòsits en què el servei armat no és obligatori, però pot ser sol·licitat per empreses, organismes o entitats susceptibles de necessitar aquest tipus de servei.

  1. La persona, empresa, organisme o entitat titular de l’establiment o immoble on s’hauria de dur a terme el servei ha de presentar una sol·licitud (model) degudament complimentada amb un mínim de deu dies d’antelació. Aquesta sol·licitud ha d’anar adreçada al director general de la Policia i ha d’aclarir les circumstàncies que es consideren justificatives de la necessitat d’aquest tipus de servei, les condicions en què es durà a terme (número de vigilants, horari, torns...) i l’empresa de seguretat privada que efectuarà el servei.
  2. El sol·licitant ha d’abonar una taxa de 201.50 € (euros) i justificar el seu pagament mitjançant l'annexió a la sol·licitud del resguard de pagament. L’imprès per abonar aquesta taxa el podeu trobar a la Direcció General de la Policia, als Serveis Territorials del Departament d´Interior, Relacions Institucionals i Participació, i al web.
  3. El cos de Mossos d’Esquadra elaborarà un informe relatiu a la idoneïtat del servei sol·licitat.
  4. El director general de la Policia resoldrà el procediment i autoritzarà el servei armat, quan correspongui.
  5. Un cop el servei hagi estat autoritzat, l’empresa de seguretat que el durà a terme incorporarà una còpia de la Resolució d’autorització al contracte de serveis que haurà de presentar davant els serveis territorials del Departament d´Interior, Relacions Institucionals i Participació corresponent (llevat que la seva habilitació com empresa de seguretat sigui d’àmbit estat).

_________________
avatar
CAM
INSPECTOR

Cantidad de envíos : 1071
Edad : 38
Puntos : 1353
Reputación : 4
Fecha de inscripción : 01/12/2007

http://todopolicias.ephpbb.com

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.