TODOPOLICIAS
HOLA
INVITADO ESTA ES TU PAGINA POLICIAL
REGISTRAR-TE PARA ENTRAR EN EL FORO CENTRAL TODOPOLICIAS.PHPBB.COM
Y COMPARTE TODO LO QUE SEPAS DE ESTE MUNDO POLICIAS, CON TODOS NOSOTROS.

Serveis de vigilància privada per a determinats espectacles, activitats recreatives i establiments públics

Ir abajo

Serveis de vigilància privada per a determinats espectacles, activitats recreatives i establiments públics

Mensaje por CAM el Mar 22 Jul 2008, 17:42

Serveis de vigilància privada per a determinats espectacles, activitats recreatives i establiments públics

Serveis de vigilància privada per a determinats espectacles, activitats recreatives i establiments públics

De conformitat amb el que estableixen el Decret 205/2001, de 24 de juliol, pel qual es regulen els serveis de vigilància per a determinats espectacles, activitats recreatives i establiments públics i el Decret 348/2004, de 20 de juliol, pel qual es regulen els criteris de l'habilitació i les funcions del personal de control d'accés de determinats establiments d'espectacles i activitats recreatives. (DOGC, núm. 4182, de 26 de juliol), els espectacles i activitats recreatives següents han de comptar amb un servei de vigilància prestat per una empresa de seguretat autoritzada i inscrita o bé en el Registre especial d'empreses de seguretat de Catalunya o bé en el Registre general d'empreses de seguretat:
a) Espectacles: concerts.
b) Activitats recreatives musicals: bar musical, discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacle, cafè teatre i cafè concert.
c)Activitats recreatives culturals: revetlles i similars.
d) Els espectacles i/o activitats recreatives compresos en els apartats anteriors que tinguin el caràcter d'extraordinaris.
En tots aquests espectacles i les activitats recreatives, durant tot el seu horari de funcionament, és obligatori tenir, com a mínim, un vigilant de seguretat a partir de 150 persones d'aforament, dos a partir de 450, tres a partir de 750, quatre a partir de 1.000 i, en endavant, un més per cada fracció de 1.000 persones.

Així mateix, han de comptar amb un servei de vigilància les zones determinades, tancades i perfectament delimitades en què es concentrin diversos locals que, pel seu aforament, no estan obligats a disposar de serveis de vigilància, però que la suma total dels aforaments de cadascun comporti la necessitat d'establir aquests serveis, d'acord amb els mateixos aforaments.

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació corresponent, amb l'informe previ dels ajuntaments i de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, a sol·licitud dels titulars dels locals o organitzadors dels espectacles o activitats recreatives, podrà reduir el nombre de vigilants o eximir-los de l'obligació de disposar-ne quan la ubicació del local, les seves característiques, la naturalesa de l'activitat i altres circumstàncies, que hauran de ser acreditades degudament, així ho permetin.

Aquesta reducció o exempció es concedirà per resolució del delegat territorial corresponent, amb vigència d'un any, revocable quan deixin de concórrer les circumstàncies que van motivar-la o per incompliment de la normativa vigent.

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació corresponent, amb l'informe previ dels ajuntaments i de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, podrà augmentar el nombre de vigilants, quan la ubicació del local, les seves característiques, l'aforament, la naturalesa de l'activitat i altres circumstàncies que es produeixin ho facin necessari.

_________________
avatar
CAM
INSPECTOR

Cantidad de envíos : 1071
Edad : 38
Puntos : 1353
Reputación : 4
Fecha de inscripción : 01/12/2007

http://todopolicias.ephpbb.com

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba

- Temas similares

 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.